Wie ben ik?

staps_0014

 

Mijn naam is Loes Theunissen en ik heb opleidingen en werkervaring in onderwijs, zorg, management, kwaliteitsbeleid en coaching (NLP practitioner, master en trainersopleiding). Naast mijn functie bij de certificerende instelling DEKRA als trainer en auditor ISO 9001, HKZ en de MVO prestatieladder coach ik individuen en organisaties om te komen tot het realiseren van hun doelstellingen vanuit de vraag wat hen nu werkelijk om gaat. Of misschien met andere woorden, welke blokkades staan het realiseren van een diepere bedoeling in de weg. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen de capaciteiten bezit om blokkades op te heffen al kost dat soms wel veel inspanning!

Edusyn is de trainingsorganisatie die ik speciaal hiervoor in het leven heb geroepen.

Loes Theunissen

De Schutsboom 8

5283 WV Boxtel

06 21446654

Loes.theunissen@edusyn.nl

Reacties zijn uitgeschakeld.