Enneagram en NLP trainingen

Denk jij ook dat je logisch redeneert? Dat je in iedere situatie een heldere kijk hebt op de werkelijkheid en van daaruit handelt?

Dat dacht ik ook, ooit!

Nu denk ik dat niet meer.
Ik weet dat ik, van jongs af aan, een bepaalde blik op de werkelijkheid heb gevormd. Dat maakt dat ik, onbewust, heel blij word van sommige zaken en andere zaken vermijd.

En wat levert deze kennis mij op?

In de eerste plaats geeft het mij meer kennis over en compassie met mezelf, zodat ik begrijp waarom ik reageer zoals ik reageer. Daarnaast begrijp ik dat anderen ook hun “programmering” hebben en kan ik daar met werkelijk begrip op reageren. En niet in de laatste plaats biedt het mij mogelijkheden om geestelijk te groeien. Hoe “gebruik” ik mijn programmering of “ontstijg” ik eraan?Het Enneagram in combinatie met NLP biedt een denkkader dat hierbij handvaten kan geven.

In een training maak je kennis met het Enneagram en wordt uitgelegd aan de hand van je persoonlijke typering hoe de dynamiek van het Enneagram werkt. Via NLP technieken ga je aan het werk met een konkrete situatie waarin je effectiever je doelen leert te bereiken.

Voor bedrijven:
Combinatie NLP en enneagramtrainingen.

Aan het einde van een enneagram/ NLP training (afhankelijk van de omvang en individuele keuze per organisatie) hebben de cursisten kennisgemaakt met:

  • het enneagrammodel;
  • het eigen enneagramtype;
  • de neurologische niveau’s en de enneagramtypes;
  • NLP interventies afhankelijk van het enneagram type.

Voor nadere informatie, www.Edusyn.nl of via loes.theunissen@edusyn.nl.

Via individuele inschrijving:

Zaterdag 21 mei 2022 wordt de volgende 1-daagse Enneagram start-training gegeven in Balen (België). Dit is ongeveer 30 minuten met de auto vanuit Eindhoven. We hebben hier de beschikking over een prachtige locatie in het bos. De dag wordt afgesloten met een gezamenlijke barbecue.

Kosten per dag: €95,-.

Aanmelden kan via het sturen van een mail met je contactgegevens naar Loes.Theunissen@edusyn.nl

Onderstaand filmpje is gemaakt  t.b.v. enneagramtrainingen die ik geef bij Vidarte in Den Bosch.

http://www.vidarte.nl/mijn-enneagram-type/

Wil je graag deelnemen aan een Enneagram trainingsdag bij Vidarte in Den Bosch,  geef  dan je belangstelling aan via Vidarte in Den Bosch.

Aan het einde van deze eerste kennismakingsdag heb je een beeld van je verschillende types, hun basisreacties en de wijze waarop per type onbewust zaken vermeden of gezocht worden. Daarnaast ben je bezig geweest met het bepalen van je eigen type.

Reacties zijn uitgeschakeld.